lunes, 9 de junio de 2014

Conclusió final



Bé, ja arribat el juny, quina calor i quins nirvis pels exàmens, ho pas tant malament...! aquesta serà la darrer entrada de la assignatura de Desenvolupament Socioemocional, i considero apropiat fer un petit refrescament de memòria, per recordar alguna cosa important que hem vist.
Per començar vam parlar de les emocions, de la seva importància i del importat que es el saber posar-li cara, vam nombrar les bàsiques, i els hi vam veure les que són essencials per a la vida de l’esser humà . I finalment per reforçar tot això que sabíem vam veure un vídeo “Babies Humms”

Més tard vam començar amb el tema de la família, veient el vídeo de “Un lloc on quedar-se” , també vam realitzar una definició entre totes i vam parlar dels tipus de famílies de la importància de la cooperació de la família-escola per poder millorar l’íntegrament dels nens.

Finalment ens vam centrar en l’escola, on vam realitzar una interpretació de reunió, on va ser molt divertit i va esta molt ben preparat per part de les meves companyes.
Per acabar despitin-me, m’agradaria dir que això no es el final que encara segueix i agrair al mestre tot el que ens ha transmès, moltes gracies Ignasi!
 I perquè sinó no seria el meu bloc vos deix amb molt d’ànim amb ne Shakira!




No hay comentarios:

Publicar un comentario